انتخاب خطیر مورد رضایت سجادی بود؟

قربانزاده گزینه استقلال را از قبل مشخص کرده بود.

به گزارش ورزش بر خط، ساعاتی قبل از اعلام رسمی نام علی خطیر به عنوان مدیرعامل جدید استقلال اعلام شد که اعضای جدید هیأت‌مدیره مدیرعامل را انتخاب می‌کنند. اعضایی که چیدمان آنها را حسین قربان‌زاده انجام داد و یکی از آنها صراحتاً گفت ما هیچ گزینه‌ای به جز علی خطیر نداریم. نکته اینجاست که قربان‌زاده قبلاً از خطیر حمایت کرده و در عین حال گفته بود ما مدیرعامل را تعیین نمی‌کنیم! خطیر هم چند ساعت قبل از اینکه رسماً مدیرعامل شود نزد وزیر ورزش رفت تا هم احترام گذاشته باشد و هم نگویند که وزارت هیچ نقشی نداشته است. اما واقعیت آن است که رد پای حسین قربان‌زاده در تمام معادلات مدیریتی استقلال- چه انتخاب اعضای هیأت‌مدیره و چه مدیرعامل- دیده می‌شود و آشکارا مشخص است که او (سازمان خصوصی‌سازی) بیشتر از وزارت ورزش در استقلال نقش و تأثیر دارد. حتی شنیدیم وزارت خیلی نظر مثبتی روی علی خطیر نداشت اما به هر حال قبول کرد که استقلال با این مدیر جوان از بلاتکلیفی خارج شود.
علی خطیر مثل جواد نکونام کار سختی پیش رو دارد. استقلال از نقل و انتقالات عقب افتاده و امثال محبی و قایدی را هم از دست داده است. سیلوا نوتیس داده و یامگا هم پول می‌خواهد. این در حالی است که بیشتر بازیکنان اصلی بابت فصل گذشته فقط 60 درصد دریافتی داشته‌اند و به هر حال تکلیف آنها باید روشن شود. حالا سؤال اصلی اینجاست که خطیر دقیقاً از کجا می‌خواهد پول بیاورد و چطور می‌خواهد سقف بودجه را رعایت کند؟ استقلالی‌ها چاره‌ای ندارند جز آنکه اساس قرارداد بازیکنان‌شان را عوض کنند و قراردادهای پایین‌تر و معقول‌تری ببندند. پارسال آنها بازیکن ۲۵ و ۲۲ میلیاردی داشتند اما به هیچ موفقیتی دست پیدا نکردند. نتیجه قراردادهای غلطی که بسته شده بود هنوز گریبان استقلال را گرفته و خطیر و نکونام چاره‌ای ندارند جز آنکه قراردادهای جدیدی ببندند و بازیکنان را راضی کنند که با قراردادهای جدید و توافقات جدید در استقلال بمانند. در روزهای گذشته سعید مهری هم قرارداد خود را فسخ کرد و نکونام عارف غلامی را نمی‌خواهد اما بقیه بازیکنان فعلاً می‌مانند تا مشخص شود استقلال می‌تواند به جز آرمین سهرابیان و مهرداد محمدی بازیکن جدید دیگری بگیرد یا نه؟
به نظر می‌رسد نقش وزارت ورزش در تعیین مدیر عامل و اعضای هیئت مدیره پرسپولیس و استقلال روز به روز کمتر می‌شود. قبلاً هم در بحث تعیین مالکیت استقلال به وزارت اقتصاد و سازمان خصوصی‌سازی واگذار شده بود و حالا همین مسئله باعث شده تا هواداران پرسپولیس در فصل نقل و انتقالات نیش و کنایه‌هایی را متوجه حسین قربان‌زاده کنند. اما باید دید چرا نقش وزارت ورزش در پرسپولیس و استقلال کمرنگ شده و آیا این کار تعمدی بوده و یا ماجرا چیز دیگری است؟ همان‌طور که می‌دانید اعضای هیئت مدیره استقلال را قربان‌زاده انتخاب کرده و پرسپولیس هم تغییرات مدیریتی چندان زیادی نداشته است. حتی قرار شده مجمع باشگاه استقلال طی روزهای آینده برگزار شود و دو عضو اقتصادی دیگر با نظر قربان‌زاده به بدنه مدیریتی باشگاه استقلال اضافه شوند. در این میان هیچ رد پایی از وزیر ورزش دیده نمی‌شود و حتی اگر بپذیریم سجادی با حضور خطیر مخالف نبوده باید بگوییم تاثیر چندانی هم در چیدمان جدید مدیریتی استقلال نداشته است.
حالا باید دید قربان‌زاده همان‌طور که در مناظره با فتح الله زاده ادعا کرد می‌تواند انضباط مالی را در استقلال حاکم کند و اعضای هیئت مدیره توان درآمدزایی دارند یا نه؟ آنچه مسلم است استقلال در فصل نقل و انتقالات کار بسیار سختی دارد و حتماً باید بتواند نفرات مورد نظر جواد نکونام را جذب کند.امسال هواداران این تیم فقط توقع قهرمانی دارند و به کمتر از آن هم راضی نمی‌شوند.