به گزارش ورزش بر خط به نقل از سایت تریبونا، تجربه «ولش» از قضاوت در فوتبال مردان نه تنها منفی نبوده، بلکه بسیار رضایتبخش بوده است. او عقیده دارد که زن بودنش باعث شده نسبت به همتایان مرد خود با سوءاستفاده کمتری از سوی بازیکنان مواجه شود.
با توجه به سختیهای شغل داوری فوتبال و همچنین محدودیتهای زنان در این ورزش، به راحتی میتوان فرض کرد که تجربیات «ولش» در فوتبال مردان پر از سختی بوده است. اما او که روز سهشنبه به تالار مشاهیر موزه ملی فوتبال پیوست، تصویر بسیار متفاوتی را ترسیم کرد.
«ولش» 40 ساله که اهل واشینگتن در شمال شرقی انگلیس، از سال 2010 حرفه داوری را آغاز کرده در این رابطه میگوید: «همیشه از من میپرسند آیا در فوتبال مردان نسبت به داوران مرد بهطور متفاوتی با تو رفتار میشد و من میگویم بله، اما به نفع من بود. به ویژه در فوتبال مردان، فکر نمیکنم بازیکنان به شکلی تند اعتراض کنند. من به عنوان داور چهارم در بازی مردان بودهام که بازیکنان مدام به داور اعتراض میکنند اما خودم به عنوان داور اصلی در فوتبال مردان هیچوقت چنین چیزی را تجربه نکردم. نمیدانم آیا این به این دلیل است که من ۱۶۲ سانتیمتر قد دارم و قد کوتاهی دارم یا نه!؟»
او پس از 11 سال در سال 2021، به نخسیتن زنی تبدیل شد که در تیم داوری یک مسابقه از فوتبال انگلیس نقشآفرینی کرد و قضاوت بازی بین تیمهای هاروگیت و پورت ویل در رده چهارم انگلیس را بر عهده گرفت، ادامه داد: «مردم تمایل دارند فکر کنند که زن بودن در بازی مردان به طور خودکار به این معناست که چیزهای منفی زیادی در مورد شما گفته میشود اما من هرگز چنین چیزی را ندیدهام. مردم با من مخالف بودند چون من داور بودم، به این دلیل نبود که من یک داور زن بودم. آنها فقط با تصمیم من موافق نبودند که بخشی از کار ماست. اما از نظر احترام، من دوران خوبی در فوتبال مردان داشتم. اگر اینطور نبود، از آن خارج میشدم. من عاشق درگیر شدن با آن بودم و تجربه بسیار خوبی برای من بود.»
«هاوارد وب»، رئیس اتحادیه داوران لیگ برتر انگلیس لحظه بسیار مهمی برای «ربکا» دانست. اتحادیه فوتبال انگلیس برنامهای را ارائه کرد که طی آن داورانی از اقلیتها به لیگ برتر و لیگهای دیگر اضافه خواهند شد. آنها برنامه دارند تا سه سال آینده، ۱۰۰۰ داور زن و ۱۰۰۰ داور سیاهپوست یا آسیایی را به تمام سطوح فوتبال انگلیس اضافه کنند.